GLASTON kaffebord i børstet gylden messing med geometriske former

GLASTON-TABALADOBR

Vores elegante firkantede sofabord GLASTON har en træstruktur beklædt med gylden messing, patineret med pyramideformede geometriske former i 3 dimensioner.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 4 til 6 uger

1 032,50 € moms ekskl.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Messing
Vigtigste materialer af strukturen:Træ
AfslutterDen slidte, ældede og patinerede effekt er bevidst lavet til et gammelt udseende.
Stil stil stil :Moderne design
Underkategori af stil :1970'er inspireret
Hovedform :Firkant
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Specifikationer:Som det er en håndværksmæssig fremstilling: dimensioner, skulpturer, marquetry, farver kan variere lidt og udvikle sig.
Andre specifikke forhold :Premium produkt
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Brug :Indendørs brug / tørre steder kun
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

GLASTON kvadratisk kaffebord er et ideelt mesterværk til at forbedre dit interiør. Den er designet til at passe perfekt til dine afslapnings- og hyggelige øjeblikke og er den perfekte ledsager til at forøge elegancen i din stue og forøge dine dekorationsobjekter.

Med et raffineret geometrisk design udmærker GLASTON kaffebordet sig ved sit luksuriøse udseende og unikke udseende i patineret gylden messing. De tredimensionelle pyramideformer, der udgør det, giver det en skulpturel dimension, hvilket gør dette bord til et ægte mesterværk i GLASTON-samlingen.

Dette kaffebord, der er lavet af koblet brass og bjørk, er både robust og let, hvilket gør det både stabilt og let at flytte. Inspireret af den moderne middelalderstil, tilbyder den en tidløs og moderne æstetik, der tilpasser sig harmonisk til forskellige interiørstilarter.

Med sine store dimensioner på 90 cm på siden bliver dette kaffebord det ideelle centrale punkt i din stue. Den moderne stil, elegant og trendy, bringer et strejf af luksus og sofistikation til hvert øjeblik, man tilbringer derhjemme. GLASTON kaffebordet, med sit sofistikerede design, vil ikke undlade at fange opmærksomheden og vil helt sikkert blive stjerne i dit opholdsrum.

Dette kaffebord, der er en del af GLASTON-kollektionen, giver dig mulighed for at harmonisere din stue's æstetik med andre elementer i samme sortiment. For dem, der søger et elegant, holdbart og funktionelt bord, er GLASTON det perfekte valg. Det vil forvandle din stue til et rum af stil og sofistikation, og kombineret med andre dele af vores moderne møbel sortiment, vil det forbedre dit interiør, imponere dine gæster med sin luksuriøse og moderne charme.


Dimensioner: 90 cm bredde x 90 cm dybde x 35 cm højden.
35"4 x 35"4 x 13"8

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: