Sæt af to blyanter på et sort metalstativ

CDC-EN2OUCR

Dette storslåede sæt af to blyantegler monteret på et sort metalstativ er ægte og sjældne eksotiske skaller, deres naturlige farver er sort, grå og beige.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 1 til 3 uger

95,83 € inkl. skat.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Sort
Vigtigste materialer af strukturen:Metal
Sammensætning Sammensætning Sammensætning :Ægte naturprodukt
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Andre specifikke forhold :Da de er sammensat af et naturprodukt, kan dekorationer, farver, egenskaber, dimensioner variere lidt.
Brug :Indendørs brug / tørre steder kun
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Oplev elegancen i denne storslåede præsentation af et sæt af to blyanter, også kendt som videnskabsmand "Heterocentrotus Mamillatus". Hvad. Denne havart kendes for sine lange og tykke blyantformede torne, som giver den et unikt og fascinerende udseende. De stammer fra tropiske koralrev, og de spiller en vigtig rolle i deres økosystem ved at bidrage til balancen i havets liv.

Disse bjørne af ultrasinoderm-familien, der er placeret på en museumslignende base, viser de fine detaljer i deres skrog og torne, hvilket gør disse havdyr til sande kunstværker. Præsentationsstilen er inspireret af det andet franske imperium (Napoléon III, slutningen af 1800-tallet), der integreres perfekt i åndens Kabiner af nysgerrighed. Denne raffinerede opstilling fremhæver disse skallers naturlige skønhed og eksotisme.

Disse smukke blyantnørder er perfekte til at integrere i et kabinet af naturlige nysgerrigheder, der giver et eksotisk og sofistikeret touch til din samling. Det kan også tjene som et unikt dekorativt stykke i forskellige opholdsrum, såsom lounger, kontorer eller biblioteker, der tilføjer en dimension af nysgerrighed og naturlig skønhed.

De blyantformede torne og det detaljerede skrog symboliserer havets kompleksitet og rigdom. De naturlige farver, der er forskellige og unikke, gør at hvert stykke er lidt anderledes i størrelse og skygge, hvilket gør det endnu mere charmerende og eksotisk.

Dette sæt af to blyanter er ikke kun et dekorativt objekt, men et ægte stykke naturhistorie. Udstillingen i en stil, der er inspireret af det andet franske imperium, understreger dens unikke og værdifulde karakter. Den er perfekt for elskere af natur og havkunst. Giv dig selv eller dine kære dette vidunder af naturen, en ægte eksotisk skat der vil forbløffe og berige ethvert rum i livet.

Dimensioner: 26 cm højde x 22 cm bredde x 22 cm dybde / 10"2 x 8"7x 8"7

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: