Havstjerne "Protoreaster Nodosus" rødt monteret på en sort træbase

CDC-EDMROSUBA

Storslået havstjerne "Protoreaster Nodosus" rød farve monteret på en lakeret træbase og her præsenteret i sin hvide udgave.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 2 til 4 uger

95,83 € inkl. skat.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Sort
Vigtigste materialer af strukturen:Træ
Sammensætning Sammensætning Sammensætning :Ægte naturprodukt
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Andre specifikke forhold :Da de er sammensat af et naturprodukt, kan dekorationer, farver, egenskaber, dimensioner variere lidt.
Brug :Indendørs brug / tørre steder kun
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

Oplev denne storslåede havstjerne "Protoreaster Nodosus", monteret på en lakeret træbase og præsenteret her i sin røde version. Også kaldet havstjerne med buler, denne art er kendetegnet ved sine tornede arme og ru tekstur. Disse fascinerende havdyr spiller en afgørende rolle i økosystemet ved at opretholde balancen mellem bløddyr og koralbestande.

Søstjerner er kendt for deres bemærkelsesværdige regenereringskapacitet, hvilket gør dem til et stærkt symbol på modstandsdygtighed og overlevelse. Integrer denne søstjerne i et kabinet af naturlige kuriositeter vil berige din samling med et eksotisk og lærerigt touch.

I stil med det andet kejserriges franske (Napoléon III, slutningen af nittende century) og helt i kuriositetskabinettets ånd er denne præsentation af ægte skaller meget sjælden og smuk. "Protoreaster Nodosus" er en ægte eksotisk skal, dens naturlige farve fra beige til orange, der tilføjer en varm og naturlig nuance til din dekoration.

Piedestalen er lavet af bøgetræ, malet med en patina sort satin, som forstærker elegancen i helheden. Denne solide og æstetiske støtte forstærker søstjernens rå og unikke skønhed, hvilket gør den til et mesterværk i din samling.


Denne søstjerne "Protoreaster Nodosus" er mere end blot et dekorativt objekt; Det er et stykke naturhistorie, et vidnesbyrd om rigdommen i marine økosystemer. Det er ideelt for dem, der sætter pris på naturens skønhed og ønsker at bringe et strejf af nysgerrighed og raffinement til deres interiør. Tilbyd dig selv eller dine kære denne smukke, originale og autentiske dekorative genstand, der vil forundres og berige ethvert boligareal.


Mål: 39 cm højde x 25 cm bredde x 13 dybde / 15"3 x 9"4 x 5"1

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori: