GLASTON Konsole i børstet gylden messing med geometriske former

GLASTON-COLADOBR

Vores elegante GLASTON-konsol har en trækonstruktion dækket med gylden messing, patineret med pyramideformede geometriske former i 3 dimensioner.

Flere detaljer

Tilgængelig på bestilling 4 til 6 uger

974,17 € inkl. skat.

Uden forsendelsesomkostninger

Datablad

Farve på strukturen:Messing
Vigtigste materialer af strukturen:Træ
AfslutterDen slidte, ældede og patinerede effekt er bevidst lavet til et gammelt udseende.
Stil stil stil :Moderne design
Underkategori af stil :1970'er inspireret
Hovedform :Rektangulær
Type af produktion :Håndlavet i hånden
Specifikationer:Som det er en håndværksmæssig fremstilling: dimensioner, skulpturer, marquetry, farver kan variere lidt og udvikle sig.
Andre specifikke forhold :Premium produkt
Rengøring metode :Støvstøv-håndvask med sæbevand - Ingen kemikalier
Brug :Indendørs brug / tørre steder kun
Levering:Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen / Levering: vil være nærmeste for en lastbil til din leveringsadresse: vil blive vist, når adressen er registreret / Levering til lokalerne: Et tilbud kræves (spørg os) / Transport til ikke-europæiske lande og øer: Angiv pris (spørg os)

Mere info

GLASTON konsollen er den ideelle partner til at forbedre dit interiør.
Den er designet til at integreres harmonisk i dine afslappende og hyggelige øjeblikke derhjemme og er det perfekte tilbehør til at fremhæve dine dekorationsobjekter eller støtte en lampe i en gang eller indgang.


Med sit geometriske design kendetegnes GLASTON-konsollen af sin luksuriøse elegance og sit unikke udseende i patineret gylden messing.
De tredimensionelle pyramideformer tilføjer et skulpturelt præg, der gør denne konsol til et ægte mesterværk i GLASTON-kollektionen.

Den er fremstillet af kobber og bjørke plywood, der kombinerer robusthed og lethed, hvilket gør den lettere at bevæge sig og samtidig sikrer perfekt stabilitet.

Dens ædru og ultra moderne design er inspireret af den moderne middelalderstil og giver en tidløs og aktuel æstetik.


Med en generøs bredde på næsten 140 cm, denne konsol er ideel til at klæde en væg med udmærkelse. Den moderne stil, både elegant og trendy, vil give et strejf af luksus og raffinement til alle dine øjeblikke hjemme.
GLASTON-konsollen vil ikke undlade at blive bemærket ved sit sofistikerede udseende og vil sandsynligvis blive stjernen i dit interiør.


Dette stykke er en integreret del af vores GLASTON-kollektion, for at supplere eller harmonisere udseendet af din stue med andre elementer i sortimentet.
For dem, der søger en elegant, holdbar og funktionel konsol, er GLASTON konsolen et ideelt valg. Det vil forvandle en indgang eller stue til et stilfuldt og sofistikeret rum.
Sammen med andre dele af vores moderne møbler, eller et af vores spejle, vil det forbedre dit interiør og imponere dine gæster med sin luksuriøse og moderne stil.


Dimensioner: 137,50 cm bredde x 76 cm højde x 36 cm dybde.
54"1 x 30" x 14"2

Tilbehør

10 andre produkter i samme kategori: